Inviter teamet ditt
Inviter folk til å jobbe med nettstedene dine, velg hva de kan gjøre, og administrer din egen konto.
Nettstedene dine ligger i et arbeidsområde. Alle du inviterer til arbeidsområdet, kan jobbe på alle nettstedene der.
Inviter noen
-
Åpne Medlemmer i menyen til venstre.
-
Skriv inn e-postadressen deres, velg Redaktør eller Eier, og klikk på Send invitasjon.
-
De får en e-post med en lenke. De oppretter en konto, eller logger inn, og så er de inne.
Frem til de godtar, står invitasjonen som Venter under personer. En invitasjon gjelder i 14 dager. En eier kan avbryte den med krysset på raden.
Redaktører og eiere
- Redaktører kan bygge, redigere og publisere nettsteder i arbeidsområdet, og invitere flere redaktører.
- Eiere kan gjøre det samme, og også administrere folkene og rollene deres, dele lenker og arbeidsflatens innstillinger.
- For å endre rollen til noen eller fjerne dem, bruker du menyen på raden deres: Make owner, Make editor eller Remove. Et workspace må alltid ha minst én eier.
Del en lenke i stedet
Eiere kan lage en lenke per rolle som hvem som helst kan bruke for å bli med, praktisk for hele teamet. Generate lager lenken, Copy kopierer den, Rotate erstatter den så den gamle slutter å virke, og Revoke slår den av.
Din egen konto
Åpne menyen med navnet ditt nederst til venstre, og velg Kontoinnstillinger. Der kan du endre navn, bilde og e-post, språket studioet vises på, og passordet ditt, med en tilbakestillingslenke vi sender på e-post.
Jobber du i mer enn ett arbeidsområde? Bytt mellom dem øverst i menyen til venstre.