Nodig je team uit
Nodig mensen uit om aan je sites te werken, bepaal wat ze mogen doen en beheer je eigen account.
Je sites staan in een workspace. Iedereen die je voor de workspace uitnodigt, kan aan alle sites daarin werken.
Iemand uitnodigen
-
Open Leden in het menu links.
-
Vul hun e-mailadres in, kies Editor of Owner en klik op Uitnodiging sturen.
-
Ze krijgen een mail met een link. Ze maken een account aan of loggen in, en klaar.
Tot ze de uitnodiging accepteren, staat die onder mensen als In afwachting. Een uitnodiging is 14 dagen geldig. Een eigenaar kan die annuleren met het kruisje in de regel.
Editors en eigenaren
- Editors bouwen, bewerken en publiceren de sites in de workspace, en kunnen meer editors uitnodigen.
- Eigenaren kunnen hetzelfde doen, en ook mensen en hun rollen beheren, links delen en de instellingen van de workspace aanpassen.
- Iemands rol wijzigen of iemand verwijderen doe je via het menu op die regel: Make owner, Make editor of Remove. Een workspace heeft altijd minstens één eigenaar.
Deel liever een link
Eigenaren kunnen ook per rol een link maken waarmee iedereen kan deelnemen. Handig voor een heel team. Met Genereren maak je de link, met Kopiëren kopieer je hem, met Vervangen maak je een nieuwe zodat de oude niet meer werkt, en met Intrekken zet je hem uit.
Je eigen account
Open het menu met je naam linksonder en kies Accountinstellingen. Daar wijzig je je naam, foto en e-mailadres, de taal waarin de studio wordt getoond, en je wachtwoord, via een resetlink die we mailen.
Werk je in meer dan één workspace? Wissel dan bovenaan in het menu links tussen je workspaces.